AMOR+DE+CANS%3A+La+inauguraci%C3%B3

Dilluns a les 22.15

AMOR DE CANS: La inauguració

Cinquè episodi 3a temporada – La inauguració

La il·lusió de mostrar el Palau Gamundí en societat fa que les germanes orquestrin una festa de pinyol vermell que farà delícies de convidats, amics i familiars.

Elles, en certa manera, estan alabades, es deixen empènyer per aquesta fal·lera de tenir doblers sense pensar en les conseqüències. Gasten en coses supèrflues sense pensar en tot allò que han perdut anys enrere. Només la veu de n’Àngela els fa ressonar dins els seus caps que ara la vida que viuen és postissa, i que no han après dels errors del passat.

Amor de cans s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra app i al canal de YouTube d’IB3.

Amor de cans és una sèrie original d’IB3, basada en la novel·la de Maria-Antònia Oliver i produïda per Nova Televisió per a l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Estrenada dia 5 de novembre del 2018, la primera temporada és una adaptació de la novel·la de l’escriptora mallorquina Maria-Antònia Oliver ambientada en els 70, centrada en la relació que mantenen les germanes Gamundí després de la mort del seu pare. Amor de cans, que es va publicar l’any 1995, i va rebre el premi Llorenç Villalonga dels Ciutat de Palma. La sèrie, que ja duu tres temporades, es fa a partir del guió de Toni-Lluís Reyes.

Alguns dels actors i actrius són Agnès Llobet, Lluqui Herrero, Apol·lònia Serra, Lina Mira, Caterina Alorda, Eva Barceló, Àlvar Triay, Xavi Frau, Enka Alonso, Lourdes Ferriol, entre d’altres. El seu director és Joan Vidal.