AMOR+DE+CANS%3A+La+pana

Dilluns a les 22.15

AMOR DE CANS: La pana

Vuitè episodi 3a temporada – La pana

Una remor fosca i amagada sembla que persegueix a cada una de les Gamundines, cercant les seves pors i les seves debilitats. Quan per fi sembla que la calma ha arribat, una pana de llum les deixa a les fosques. Aquesta situació farà resplendir amb molta força els fantasmes del passat que encara les encalcen. Serà una nit plena de misteris, regirons, màgia, bruixeria i, finalment, la descoberta.

Amor de cans s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra app i al canal de YouTube d’IB3.
Amor de cans és una sèrie original d’IB3, basada en la novel·la de Maria-Antònia Oliver i produïda per Nova Televisió per a l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Estrenada dia 5 de novembre del 2018, la primera temporada és una adaptació de la novel·la de l’escriptora mallorquina Maria-Antònia Oliver ambientada en els 70, centrada en la relació que mantenen les germanes Gamundí després de la mort del seu pare. Amor de cans, que es va publicar l’any 1995, i va rebre el premi Llorenç Villalonga dels Ciutat de Palma. La sèrie, que ja duu tres temporades, es fa a partir del guió de Toni-Lluís Reyes.
Alguns dels actors i actrius són Agnès Llobet, Lluqui Herrero, Apol·lònia Serra, Lina Mira, Caterina Alorda, Eva Barceló, Àlvar Triay, Xavi Frau, Enka Alonso, Lourdes Ferriol, entre d’altres. El seu director és Joan Vidal.