AMOR+DE+CANS%3A+La+plenitud

Dilluns a les 22.20

AMOR DE CANS: La plenitud

Tercer episodi 3a temporada – La plenitud

Amb els doblers que aconsegueixen de la venda de les terres que els varen quedar de Can Gamundí les germanes decideixen que han de comprar una casa nova. Ara to rnen a ser riques i, per això, comencen la recerca per trobar una casa familiar amb l’ajuda d’un corredor de finques i trescant trescant troben la casa dels seus somnis. Ara només els manca mudar s’hi.

Amor de cans s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra app i al canal de YouTube d’IB3.

Amor de cans és una sèrie original d’IB3, basada en la novel·la de Maria-Antònia Oliver i produïda per Nova Televisió per a l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Estrenada dia 5 de novembre del 2018, la primera temporada és una adaptació de la novel·la de l’escriptora mallorquina Maria-Antònia Oliver ambientada en els 70, centrada en la relació que mantenen les germanes Gamundí després de la mort del seu pare. Amor de cans, que es va publicar l’any 1995, i va rebre el premi Llorenç Villalonga dels Ciutat de Palma. La sèrie, que ja duu tres temporades, es fa a partir del guió de Toni-Lluís Reyes.

Alguns dels actors i actrius són Agnès Llobet, Lluqui Herrero, Apol·lònia Serra, Lina Mira, Caterina Alorda, Eva Barceló, Àlvar Triay, Xavi Frau, Enka Alonso, Lourdes Ferriol, entre d’altres. El seu director és Joan Vidal.