AMOR DE CANS
La venjança

Dilluns a les 22.15

30/11/2020 22.15

Segon episodi 3a temporada – La venjança

Les germanes s’intenten adaptar a la nova vida. Na Bàrbara prova de trobar el seu camí, na Magdalena vol que el seu negoci tiri envant, n’Esperança ajuda n’Àngela a complir el seu somni d’anar-se’n a fer la volta al món, n’Aina no es mou del seu estat i na Petra es posa al capdavant de la iniciativa per tornar a tenir doblers i els intents que fa, en un principi, no donen el fruit que s’esperaven, però una visita inesperada els fa trontollar tot el present.

Amor de cans s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra app i al canal de YouTube d’IB3.

Amor de cans és una sèrie original d’IB3, basada en la novel·la de Maria-Antònia Oliver i produïda per Nova Televisió per a l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Estrenada dia 5 de novembre del 2018, la primera temporada és una adaptació de la novel·la de l’escriptora mallorquina Maria-Antònia Oliver ambientada en els 70, centrada en la relació que mantenen les germanes Gamundí després de la mort del seu pare. Amor de cans, que es va publicar l’any 1995, i va rebre el premi Llorenç Villalonga dels Ciutat de Palma. La sèrie, que ja duu tres temporades, es fa a partir del guió de Toni-Lluís Reyes.

Alguns dels actors i actrius són Agnès Llobet, Lluqui Herrero, Apol·lònia Serra, Lina Mira, Caterina Alorda, Eva Barceló, Àlvar Triay, Xavi Frau, Enka Alonso, Lourdes Ferriol, entre d’altres. El seu director és Joan Vidal.