AMOR DE CANS
Totes juntes

Dilluns a les 21.40h

En el capítol d’aquesta setmana, l’arribada a illa de n’Esperança –la segona germana Gamundina-, que havia anat de missions feia més de vint anys, farà les delícies de totes les germanes, però és a la vegada la mirada externa que les posa a la corda fluixa i comença a crear problemes en el teixit estructural de la família. Sembla que totes estiguin juntes, però en el fons estan més separades que mai; això sí, ara els toca plorar molt fort, perquè tot el poble vegi com planyen la mort de son pare.

Amor de Cans és una sèrie que narra la vida d’una família quan l’Amo en Nofre de Can Gamundí mor, després de patir una llarga malaltia. La notícia agafa per sorpresa les seves sis filles, les germanes Gamundines: na Bàrbara, n’Esperança, n’Aina, na Petra, na Magdalena i n’Àngela. Han d’organitzar un gran funeral al cap de família i demostrar així, a tot el poble, la seva riquesa i importància. L’arribada de n’Esperança –monja missionera que fa anys que no ha estat a Mallorca– suposa la reunió de tota la família en un moment en què s’han de replantejar moltes coses. Què fan amb la criada? Com es reparteixen l’herència familiar? Què fan amb la germana petita que té problemes mentals? Un cop solucionats tots els entrebancs que semblen infranquejables, es comença a veure com aquesta família, aparentment unida, es va esmicolant any rere any. Esberlant perquè se senten obligats a seguir units per mantenir l’aparença familiar. Les històries particulars de cada germana no fan més que agreujar les desavinences i totes, per un motiu o un altre, acaben enemistades. La germana petita, cansada de totes aquestes misèries, farta que la tractin de sonada per fer veure que les arrels van més enllà de l’aparença, pren decisions que faran canviar el futur familiar.

‘Amor de cans’ s’emet cada dilluns a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #AmorDeCansIB3 i deixa’ns els teus comentaris.