%26quot%3BAntoni+Capell%C3%A0%2C+imatges+de+la+mem%C3%B2ria%26quot%3B%2C+s%26apos%3Binaugura+a+Capdepera

“Antoni Capellà, imatges de la memòria”, s’inaugura a Capdepera

El documental El Temps s’Esmicola, coproduït per IB3 i estrenat fa quatre anys narra la història d’una colònia d’immigrants centreeuropeus que als anys 30 es refugiaren a Cala Rajada. El seu autor, el documentalista i director de cinema Antoni Capellà, que ha realitzat aquest i altres obres que ara es projecten precisament a Capdepera en el marca d’una exposició dedicada l’autor.

Una exposició, “Antoni Capellà, Imatges de la memòria” que s’inaugura al centre Can Melis Cursach i romandrà oberta fins dia 31 d’octubre. L’horari de visita, tots els dies manco els dilluns, és de set a nou del vespre. També hi podeu anar els dimecres de 10 a12 del matí coincidint amb el mercat al poble.

Cada setmana es projectaran dues de les 14 pel·lícules documentals del catàleg de Capellà. Això és, per exemple, Jo Graves, George Bernanos i els grans cementiris sota la lluna, Jovellanos i els francesos a Cabrera o El rock a Balears… A més, s’exposaran algunes fotografies del making off d’aquestes produccions en què, entre d’altres professionals, ha treballat el reconegut director de fotografia artanenc Agustí Torres.