X

Antònia Perelló, mallorquina atrapada al Marroc: “Només podem sortir si el Govern organitza una repatriació”

400 turistes espanyols, entre els quals balears, afectats pel tancament de fronteres del país per la nova variant del coronavirus

01/12/2021

Antònia Perelló, mallorquina atrapada al Marroc: “Només podem sortir si el Govern organitza una repatriació”


Un grup de mallorquins queden atrapats al Marroc després del tancament aeri

El Marroc es blinda davant la nova variant del coronavirus i ha suspès totes les connexions aèries i marítimes. Un anunci que van fer les autoritats només 24 hores abans i que va deixar amb molt poc marge als turistes que es trobaven de visita al país magrebí. Molts van intentar sortir a correcuita el dilluns abans que a mitjanit entressin en vigor les restriccions, tot i que encara hi ha com a mínim 400 turistes que no han pogut tornar a Espanya i esperen a ser repatriats aviat.

Hi ha ciutadans balears, com Antònia Perelló, que es trobava de visita a Marràqueix: “Està tot cancel·lat, el Marroc diu que la suspensió durarà quinze dies, però sembla que s’allargarà. L’única forma de sortir serà que el Govern aconsegueixi organitzar una repatriació, però necessitarà més d’un avió”. Perelló ha explicat a IB3 Notícies que el seu vol havia de sortir el dimarts, però que l’han suspés. Segons explica, a les 10 hores d’aquest dimecres, juntament amb 40 espanyols, agafaran un autobús cap a Casablanca i poder agafar un vol de retorn a Espanya demà al migdia.

Iberia ja ha anunciat, que amb col·laboració amb l’Ambaixada s’encarregarà dels vols de repatriació. Segons ha confirmat l’aerolínia, estan pendents que les autoritats marroquines els donin l’autorització perquè surtin cinc vols especials de Casablanca a Madrid. Les dates previstes són els dies 2, 4, 7 , 9 i 11 de desembre. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Iberia als telèfons +212 520 426 053 (Marroc) i +34 91 523 6568 (Espanya).

01/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris