%E2%80%9CAra+anam%E2%80%9D%2C+el+nou+magaz%C3%ADn+dels+migdies+a+IB3

EPRTVIB informa

“Ara anam”, el nou magazín dels migdies a IB3

Magdalena Serra i Pere Sánchez presenten aquest espai diari que s’estrena el 15 d’abril

IB3, la televisió autonòmica de les Illes Balears estrena “Ara anam”, un programa que promet endinsar els espectadors en un viatge emocionant ple d’històries i sorpreses. Un espai conduït pels periodistes Magdalena Serra i Pere Sánchez que s’emetrà de dilluns a divendres, a partir de les 12 hores.

Aquest magazín diari, de dues hores de durada, serà una oportunitat per explorar els mercats locals i els indrets més autèntics del nostre arxipèlag. A més a més, abordarà tot el que envolta la salut i altres àmbits com són l’estilisme, la nutrició i l’etologia amb la participació d’experts coneguts com Vanesa Díez, Rosa Rullan i Tomàs Camps. Els nostres espectadors tindran l’oportunitat de cuinar les millors receptes de les nostres illes, que podran gaudir en directe.

Els presentadors estaran acompanyats pels reporters Lluc Rosselló, Marina Sancho, Maria Pons i Maite Morro, que estaran pels carrers per proporcionar relats autèntics i emocionants sobre les comunitats locals de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

“Ara Anam” vol trobar la millor recepta de les nostres illes. Per això es convidarà els espectadors a cuinar en directe a la cuina del programa.

També farem una ullada cap enrere recordant aquells moments que han marcat la nostra vida. Les noces dels reis, que compleixen 20 anys, els 15 anys de la cançó Summercat, que va tornar posar de moda l’illa de Formentera, els ventalls i la música de Locomia, què va ser del cantant Azuquita…Durant el programa també recordarem com érem de petits fent un retorn a l’escola amb famosos i també gent anònima. Repassarem els anys d’escola del presentador del Notícies Migdia Joan Martí.

Els divendres tendrem uns tertulians molt coneguts: en Rabassó, Toni Horrach i Neus i Aina, d’Anam Fent. Amb ells farem unes xerrades molt divertides plenes de bon humor.

El programa tendrà força presència a l’univers digital. Periòdicament es compartiran contingut pels comptes oficials de les xarxes socials d’Ara Anam a X, Facebook, Instagram i Tik Tok.
Ricky Merino serà el padrí jove del programa i ens visitarà el dia de l’estrena per presentar el seu darrer single, Sentimental.

La setmana d’estrena també parlarem de la importància dels cuidadors i la família. Entrevistarem l’actor Octavi Pujadas, qui va estar tenint cura, junt amb un cuidador, del seu pare els darrers anys de la seva vida. Així mateix, entrevistarem Azuquita, què va ser d’aquell jove cantant que va triomfar als anys 90?

Aquests seran alguns dels continguts d’“Ara anam”, un programa que vol apropar-vos el bon humor i les emocions als migdies d’IB3 Televisió. Un espai que dona continuïtat televisiva a la finestra informativa oberta a IB3 Televisió des de les 8.30 hores amb l’IB3 Notícies Matí, seguit de l’edició televisiva del programa Al Dia.