%3A+%E2%80%98Ara+Mateix%E2%80%99+visita+la+fira+de+la+sal+i+les+esp%C3%A8cies+de+ses+Salines

Dimecres a les 19.00

: ‘Ara Mateix’ visita la fira de la sal i les espècies de ses Salines

Al programa d’avui parlarem del premi Fumeral que l’escola cooperativa es Liceu entregarà aquest 2017 a Maria del Mar Bonet, que celebra 50 anys de dedicació a la música. Des de l’escola es vol reconèixer la seva contribució i divulgació de la llengua catalana. Serà l’escriptora Maria Antònia Oliver, guardonada l’any passat en la primera edició d’aquest premi, qui entregarà el Fumeral 2017 a la cantant mallorquina. També anirem a ses Salines, on aquesta setmana té lloc la ‘fira de la sal i les espècies’.

Ara mateix és el magazín d’actualitat, societat i cultura que ens conta, en directe, tot el que passa a les Illes Balears.

Victòria Maldi és l’encarregada de conduir el programa des dels estudis centrals d’IB3 Televisió.  Els reportatges i les connexions en directe arreu de Balears en són els protagonistes.

Els espectadors també poden participar al programa enviant les fotografies més interessants al WhatsApp del telèfon 626 59 22 21.

Ara Mateix s’emet de dilluns a divendres a les 19 h a IB3 Televisió.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org.  A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.