Araceli Bosch , directora de Vitamina 3, Premi de Periodisme del Coiba

Dilluns a les 9h

Araceli Bosch , directora de Vitamina 3 (IB3 Ràdio), guanya el Premi de Periodisme #InfermeriaVisible del COIBA

La periodista Araceli Bosch, directora i presentadora del programa Vitamina 3 d’IB3 Ràdio, ha guanyat el premi de periodisme del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears(Coiba), que enguany celebra la seva segona edició. Aquest premi és un reconeixement a la tasca d’Araceli Bosc, que ha contribuït “a explicar i a fer visible el treball de les infermeres i les seves aportacions a la salut i a la qualitat de vida de les persones en la nostra comunitat autònoma”.

En la categoria de premsa audiovisual, el jurat dels Premis ha decidit reconèixer el programa especial que Vitamina 3 va emetre durant el Dia internacional de la infermera del 2018. En aquest programa es va recalcar l’important paper de les infermeres en el sistema de salut, amb les entrevistes a 14 infermeres de les quatre Illes Balears, parlant de temes tan importants com l’assistència (primària i hospitalària), la gestió, la comunicació, la prevenció, salut mental i la investigació.
Segons explica el Coiba ” es va aconseguir transmetre l’orgull de ser infermera, que es tradueix en una gran implicació en la feina, un alt nivell formatiu i la millora continua de l’atenció al pacient, a més de la humanització del tracte infermer cap a les persones”.

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, també ha reconegut la tasca de la periodista Marta Torres del Diario Ibiza, qui, amb el reportatge “Los lazos que teje la quimioteràpia” va tractar els vincles que neixen entre els pacients i les sis infermeres i auxiliars d’Infermeria que treballen a l’hospital de dia de Can Misses.

El premi, dotat amb mil euros en cada categoria, es lliurarà durant la cerimònia del Dia internacional de la Infermera, que es durà a terme el divendres 17 de maig, a la finca Son Mir, a Palma.­