Aragó Televisió compra i adapta el concurs d’IB3 Televisió ‘Jo en sé + que tu’

EPRTVIB informa

El programa d’IB3 Televisió ‘Jo en sé + que tu’ amplia els seus horitzons. Aragó Televisió ha comprat i adaptat el format creat per IB3 i Mediapro. La cadena aragonesa se suma així a EITB, que ja al setembre es va convertir en la primera televisió autonòmica en emetre l’adaptació de ‘Jo en sé + que tu’.

El programa ‘Jo en sé + que tu’ es va estrenar el passat mes de maig a IB3 Televisió i des d’aleshores ha aconseguit resultats molt positius, i ha engrescat un públic molt fidel. S’emet de dilluns a divendres a les 21.30h, està presentat per l’actor David Ordinas i enregistrat als estudis de Nova Televisió a Palma.

IB3 valora molt positivament l’arribada de ‘Jo en sé + que tu’ a altres televisions autonòmiques i no es descarta que hi hagi més incorporacions en un breu període de temps.

La diversió i l’humor són elements imprescindibles d’aquest concurs, on la cultura i l’actualitat de les Illes Balears i d’arreu del món marquen el ritme del programa.

Tres equips de tres persones han de demostrar els seus coneixements i ser bons estrategues per poder guanyar un important premi en metàl·lic, que aquesta setmana ascendeix als 20.000 euros.

 

Jo en sé + que tu