%C3%80+Punt+i+Arag%C3%B3+Televisi%C3%B3+compren+i+adapten+el+concurs+d%26apos%3BIB3+Televisi%C3%B3+%26apos%3BJo+en+s%C3%A9+%2B+que+tu%26apos%3B

EPRTVIB informa

À Punt i Aragó Televisió compren i adapten el concurs d’IB3 Televisió ‘Jo en sé + que tu’

El programa d’IB3 Televisió ‘Jo en sé + que tu’ amplia els seus horitzons. À Punt i Aragó Televisió han comprat i adaptat el format creat per IB3 i Mediapro. Les cadenes autonòmiques aragonesa i valenciana se sumen així a EITB, que ja al setembre es va convertir en la primera televisió autonòmica en emetre l’adaptació de ‘Jo en sé + que tu’.

À Punt estrenà el programa el passat dissabte de la mà d’Alicia Ramírez, presentadora i actriu amb una àmplia trajectòria tant a la televisió pública valenciana com a altres cadenes d’àmbit nacional. El programa d’À Punt ha aplicat uns petits canvis en el format: es tracta d’un concurs de cap de setmana de 50 minuts de durada i cada concursant participarà dos dies. Malgrat els canvis, l’esperit del concurs és el mateix.

D’altra banda, Aragó Televisió estrenà la seva adaptació de ‘Jo en sé + que tu’ la primera quinzena de gener amb molts bons resultats d’audiència i amb l’actor Nacho Rubio com a presentador.

El programa ‘Jo en sé + que tu’ es va estrenar el passat mes de maig a IB3 Televisió i des d’aleshores ha aconseguit resultats molt positius, i ha engrescat un públic molt fidel. S’emet de dilluns a divendres a les 21.30h, està presentat per l’actor David Ordinas i enregistrat als estudis de Nova Televisió a Palma.

IB3 valora molt positivament l’arribada de ‘Jo en sé + que tu’ a altres televisions autonòmiques i no es descarta que hi hagi més incorporacions en un breu període de temps.

La diversió i l’humor són elements imprescindibles d’aquest concurs, on la cultura i l’actualitat de les Illes Balears i d’arreu del món marquen el ritme del programa.

Tres equips de tres persones han de demostrar els seus coneixements i ser bons estrategues per poder guanyar un important premi en metàl·lic, que aquesta setmana ascendeix als 20.000 euros.

 

Jo en sé + que tu