Armengol assegura que no es tancaran les escoles a les Illes Balears, tot i la recomanació del Govern central

Sobre els controls de port i aeroport, ha anunciat que el Govern ha demanat interrompre la connexió marítima amb Itàlia


Tota la informació sobre el coronavirus

Les Balears mantenen les escoles obertes, tot i que el president del Govern central, Pedro Sánchez, a través del Ministeri, ha suggerit a les comunitats la cancel·lació de totes les activitats educatives: guarderies, col·legis i universitats. Així ho ha confirmat aquest dijous la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, després de la reunió amb les institucions i els principals agents econòmics i socials de les Illes Balears.

“S’ha de posposar tot el que sigui possible”, ha dit sobre els actes suspesos a les Illes per evitar contagis, tot assumint les conseqüències econòmiques que suposarà la fase de contenció a les Balears, per això, ha dit, “intentarem donar liquiditat a les nostres empreses”. Per tot això, els agents econòmics i socials han acordat aquest dijous una comissió de seguiment del COVID-19 per anar pactant les mesures econòmiques necessàries.

La presidenta, que ha fet una crida a “la responsabilitat de tots”, ha anunciat també que compareixerà al Parlament balear per donar tots els detalls sobre la gestió d’aquesta crisi sanitària.

Sobre els controls de port i aeroport, Armengol ha anunciat que el Govern ha demanat interrompre la connexió marítima amb Itàlia.

Recordar que, davant qualsevol símptoma de possible contagi per coronavirus, les autoritats sanitàries demanen quedar a casa i telefonar al 061, per evitar al màxim la propagació del virus. Tota la informació al web coronavirus.caib.es.