ARRELS
Joan Bibiloni, el carter sempre truca dues vegades

Dimarts a les 22.15h

El programa Arrels descobreix aquesta setmana qui és realment un dels actors més aplaudits dels teatres balears: Joan Bibiloni. Coneixerem la seva infància, els seus avantpassats i la seva gran passió pels seus néts.

Arrels visita les Torres del Temple per saber quina relació hi va tenir amb elles el nostre convidat, i a través de la recerca dels investigadors del programa descobreix quina tràgica notícia s’hi amaga. El col·laborador Toni Quetgles, de l’arxiu de Sóller, mostra quin vincle guarda la família d’en Joan amb un Príncep Egipci.

Fa també un recorregut per la vida professional de l’actor i parla amb cares tan conegudes com Agnès Llobet o Rafel Ramis. També amb Frederic Bibiloni, fill d’en Joan amb qui comparteix la passió per l’actuació.

Arrels sorprendrà Joan Bibiloni amb el testimoni d’algú que el va conèixer quan va estar a Telègrafos, i que li desvelarà un secret de fa més de 50 anys. I, gràcies a la feina de l’investigador Miquel Segura i a les proves d’ADN, Arrels pogut viatjar molt més enrere i, entre altres coses, trobar parentescs amb personatges del segle XVIII.

Arrels