Més programes A LA CARTA  calendari

 calendari

Avui que et fas Gran - Programes

01 03 2023

Pep Suasi (Tot és possible, o no!), Margalida Mateu (Tassa i Mitja, Téntol...), Esperança Font (Veu corporativa, Club de Savis, Club del Taulell...), Chema Font (Font de Misteris) i Pep Díaz (Productor...

Informació general

Pep Suasi (Tot és possible, o no!), Sergi Marcos (Gabinet de Crisi, Múltiplex...), Margalida Mateu (Tassa i Mitja, Téntol...), Esperança Font (Veu corporativa, Club de Savis, Club del Taulell...) i Pep Díaz (Productor d’IB3 Ràdio, Equip de Guàrdia...) evoquen i comenten records, a més d’explicar el rerefons i anècdotes d’allò  viscut durant les emissions de programes que han presentat.

Al web des de

2023

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Entreteniment

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per ràdio

No tenim programada
emissió per ràdio

Avui que et fas gran” és una sèrie de quatre capítols en el que Toni Escanellas fa un repàs dels 18 anys de la ràdio pública en quatre blocs temàtics. Les emissions estan pensades com tertúlies entre professionals que han passat o formen part actualment de la graella amanides amb píndoles elaborades per Bernat Nadal amb els sons extrets de l’Arxiu Sonor de la ràdio.

Pep Suasi (Tot és possible, o no!), Sergi Marcos (Gabinet de Crisi, Múltiplex…), Margalida Mateu (Tassa i Mitja, Téntol…), Esperança Font (Veu corporativa, Club de Savis, Club del Taulell…) i Pep Díaz (Productor d’IB3 Ràdio, Equip de Guàrdia…) evoquen i comenten records, a més d’explicar el rerefons i anècdotes d’allò  viscut durant les emissions de programes que han presentat.

Destacats d'IB3 ràdio

Dilluns 4 de març, arriben noves cares a IB3

IB3 reforça la seva estructura amb nous nomenaments a Informatius i Esports

IB3 viu el Dia de les Illes Balears al carrer

Més continguts