%26apos%3BDorothea+on+the+rocks%26apos%3B%2C+disponible+a+IB3+A+la+carta

25 09 2023

‘Dorothea on the rocks’, disponible a IB3 A la carta

IB3 Televisió estrena per a la programació infantil dels dissabtes al matí la minisèrie animada «Dorothea on the rocks». La minisèrie, de quatre capítols d’uns deu minuts de durada cadascun, parteix de les animacions desenvolupades per al reconegut documental «Dorothea i el Myotragus» sobre la figura de Dorothea Bate, qui fa cent anys va posar les Illes Balears en el mapa científic amb el descobriment del Myotragus balearicus. També relata les experiències que va viure a Xipre, Creta, el Regne Unit, Palestina i Àfrica. Les seves troballes encara avui són de gran rellevància científica per conèixer l’evolució de les espècies.

Pots veure la minisèria completa a IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/play/tv/dorothea

I al nostre canal de YouTube IB3 Júnior: https://www.youtube.com/watch?v=yfOmyjy8Y0o&list=PLAPTDGp3kT2TSo7NbcP3eQcH1tcOA7qXw

A principis del segle XX poques dones s’atrevien a desafiar les normes socials i recorre el món en solitari. Dorothea Bate ho va fer i va viatjar per la Mediterrània, a la recerca de fòssils d’animals extints, i es va convertir en una paleontòloga reconeguda internacionalment.

«Dorothea on the rocks» és una minisèrie d’animació que segueix les aventures de Bate d’un lloc a un altre del món, i fa front a grans dificultats i perills. En el seu recorregut, Dorothea no només descobrirà animals inversemblants, sinó que farà amics, estarà a punt de perdre la vida i s’enfrontarà a qui sigui necessari per poder aconseguir els seus objectius. És una minisèrie de dibuixos animats de MOM Works, en coproducció amb IB3, amb direcció i guió de Marta Hierro i Núria Abad, i amb la direcció d’animació de Luis Ozonas. Té el suport de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears, la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología i la Fundació Mallorca Turisme.