BALEARS+DES+DE+L%26apos%3BAIRE%3A+Formentera

Diumenge a les 21.40

BALEARS DES DE L’AIRE: Formentera

Aquest diumenge al programa Balears des de l’aire sobrevolarem el paradís.

Un indret que enllaça torres de defensa; penya-segats; cases disperses pel paisatge; platges espectaculars d’aigua cristal·lina; a més de ser l’escenari d’enfrontaments entre eivissencs i pirates.

Ja sabeu de quina localització parlem? Exacte, de l’illa de Formentera. Aquesta és coneguda per les seves extenses platges turqueses, però la realitat és que a més de tot això hi podem gaudir de paisatges molt diversos. A la costa rocosa de difícil accés hi trobem els escars dels pescadors.

Una altra característica que identifica a Formentera són els fars. El Far de la Mola està situat al punt més alt de l’illa i al Cap de Barbaria hi pots veure una espectacular posta de sol.

Quan acabeu de veure el programa, us semblarà mentida que aquesta meravellosa illa va estar despoblada durant anys en diverses ocasions al llarg de la història.

Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #BalearsDesdelAireIB3.

Balears des de l’aire s’emetrà diumenge a les 21.40 h a IB3 Televisió i en directe, al web d’IB3.

Balears des de l’aire està enregistrat amb un gran dispositiu tecnològic: un helicòpter i una càmera 4K, que permetrà a l’audiència contemplar les Illes amb una qualitat de cinema.