%23ALaCartaIB3+%26quot%3BBalears+en+estat+d%26apos%3Balarma%26quot%3B%3A+Les+impressionats+imatges+de+les+Illes+buides+per+la+Covid-19

20 05 2020

#ALaCartaIB3 “Balears en estat d’alarma”: Les impressionats imatges de les Illes buides per la Covid-19

IB3 Televisió va emetre el  diumenge 10 un recorregut visual per terra i aire de les Illes Balears buides per mor del confinament

El 14 de març de 2020 les Illes Balears es decretà l’estat d’alarma i el confinament. El món semblà aturar-se. Milers de famílies han viscut des de llavors, gairebé dos mesos, sense sortir al carrer.

Balear en estat d’alarma és un document únic de com s’ha viscut el confinament a les Illes i les impressionants imatges que ens ha deixat i que passaran a la història: la de les Illes Balears buides, el testimoni visual d’una situació extrema.

Les càmeres d’IB3 han recorregut per terra i aire el nostre territori per poder mostrar el que seran, sense dubte, unes imatges impactants, mai vistes i que deixaran empremta en l’espectador.

Balears en estat d’alarma és un projecte innovador on la imatge agafa el protagonisme absolut. Una experiència d’slow tv que no s’havia fet mai a les Illes i que combina la força informativa de les imatges amb el seu caràcter expressiu i innovador per les tècniques de gravació emprades.

 

Balears en estat d’alarma #ALaCartaIB3 aquí