BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Claudi+Mans%2C+professor+em%C3%A8rit+d%26apos%3BEnginyeria+Qu%C3%ADmica

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Claudi Mans, professor emèrit d’Enginyeria Química

El dissabte partir de les 11.00 h fins a les 14.00 h podeu escoltar el programa Balears Fa Ciència.

L’entrevista destacada d’aquesta setmana és al professor emèrit d’Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona, Claudi Mans. Està especialitzat en la divulgació de la química quotidiana i la relació entre ciència i cuina.

En el marc de les activitats de l’Any Internacional de la Taula Periòdica, Mans farà la conferència “Taules periòdiques insòlites” el proper dilluns a Ca n’Oleo a Palma. També descobriran un mural de la taula periòdica damunt les rajoles pintat pels alumnes de Secundària del Col•legi Santa Maria de Palma. També tindran a Pedro Juan Llabrés, que és l’impulsor del canal Huele a Química’, ens comptarà curiositats dels elements de la taula periòdica.

A les 12.45 h es posaran en contacte amb Óscar Menéndez, director executiu de la Asociación Española de Comunicación Cinetífica (AECC). Es tractaran les conseqüències del tancament de l’emissora-escola M21 Radio de Madrid, entre elles la desaparició de Einstein en Malasaña.

Com és habitual es faran també les següents seccions: De Viatge, As de Guia, Cinetífics, Safareig de Ciència i l’Entrevista Impossible.

Podeu escoltar el programa en directe des del  web o sintonitzant IB3 Ràdio.

També a les diferents xarxes socials del programa a Twitter, Facebook i Instagram.