BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+C%C3%B3m+combatre+el+negacionisme+vinculat+a+la+vacuna+del+coronavirus%3F

Dissabte a les 12.00

BALEARS FA CIÈNCIA: Cóm combatre el negacionisme vinculat a la vacuna del coronavirus?

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

La futura vacuna contra la COVID-19 suscita encara molts dubtes entre un percentatge substancial de la població mundial. Per què es produeix aquesta desconfiança i reticència? Cóm combatre la desinformació? I el negacionisme? Quins són els criteris de justícia i equitat que haurien de regir en la distribució de les vacunes? A partir de les 12:30 h entrevistem Txetxu Ausín, científic titular a l’Institut de Filosofia del CSIC, on dirigeix el Grup d’Ètica Aplicada. Amb ell parlarem de bioètica i drets fonamentals al voltant de diferents qüestions vinculades al coronavirus.

Altres continguts del programa d’aquest dissabte són: a les 12:05 h contactarem amb les instal·lacions de la Fundació Natura Parc on dissabte s’hi estarà celebrant el Dia de l’Aguila 2020. En parlarem amb Pere Vicens, coordinador del projecte AQUILA a-LIFE a Mallorca.

A les 12:15h fem Històries Naturals amb el biòleg Joan Mayol i l’escriptor Martí Domínguez.

A les 12:50 h entrevistem Sara Garcia, coordinadora del MARE, Certamen Audiovisual per a la Conservació del Mar Balear, certamen del qual el proper dia 31 s’acaba el termini per inscriure fotografies en les seves diferents categories.

Aquest dissabte el programa conclourà a les 13 h perquè en aquesta hora començarà una retransmissió esportiva.

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14

hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox.