BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Concurs+de+divulgaci%C3%B3+cient%C3%ADfica+a+la+UIB

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Concurs de divulgació científica a la UIB

Balears Fa Ciència té nou programa preparat per aquest dissabte 2 de novembre. És el programa de divulgació científica i medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet a partir de les 11.00 h.

Dissabte a les 12:20h el programa entrevista Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la UIB, per conèixer els detalls del I Concurs de Divulgació Científica. Aquest concurs està adreçat als investigadors i investigadores de la Universitat de les Illes Balears, per a la redacció d’articles de divulgació de l’activitat científica i la recerca que es desenvolupa en aquesta universitat.

Seguidament, a les 12:40h es contactarà amb Carolina Moreno Castro, catedràtica de Periodisme de la Universitat de València i màxima responsable de CONCISE, un projecte finançat per la Unió Europea que té l’objectiu d’investigar quin paper té la comunicació científica en el coneixement i les creences dels ciutadans europeus al voltant de qüestions científiques. En aquest sentit, cent persones de tota Espanya es van reunir dissabte passat al Jardí Botànic de València per tal de participar en una consulta pública i ciutadana sobre tota mena de qüestions vinculades a la ciència.

De Viatge, As de Guia, Cinetífics, Safareig de Ciència (aquest cop amb Pedro Juan Llabrés) i l’Entrevista Impossible amb Xavi Canyelles seran algunes de les seccions habituals del programa d’aquest dissabte.

Programa que pots escoltar  IB3 Ràdio tots els dissabtes d’11.00 h a 14.00 h a les sintonies:

Mallorca 106.8

Menorca 88.6

Eivissa i Formentera 93.7

 

Seguir-lo EnDirecte

O, recuperar els programes a BalearsFaCiència