BALEARS FA CIÈNCIA
Des del Casal Solleric, a la Nit de l’Art 2020

Dissabte a les 12.00

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

Amb motiu de la Nit de l’Art 2020, aquest dissabte farem el nostre programa des del Casal Solleric de Palma, on IB3 Ràdio hi té instal·lat un set per emetre una part de la seva programació.

A partir de les 12:25 h entrevistem Pablo Rodríguez Ros, investigador especialitzat en biogeoquímica marina i canvi global, que acaba de publicar “Argonauta. Peripecias modernas entre el océano y el cambio climático”, un llibre que recull les seves experiències personals en diverses campanyes oceanogràfiques al voltant del món i reflexiona sobre el canvi climàtic. A l’entrevista ens ajudaran Esteban Morelle, investigador a la UIB en dret ambiental i sostenibilitat; i Iris Hendriks, científica titular al Departament d’Oceanografia i Canvi Global de l’Imedea (UIB-CSIC).

Altres continguts del programa d’aquest dissabte són: a les 12:05 h farem Histories Naturals amb el biòleg Joan Mayol i l’escriptor Martí Domínguez.

A les 13:05 h l’historiador i escriptor mallorquí Gaspar Valero ens contarà la història de l’edifici del Casal Solleric al Passeig del Born de Palma. Tot seguit, a les 13:20 h amb Frederic Pinya, director de la Galeria Pelaires, farem balanç de la Nit de l’Art 2020 que justament conclou aquest dissabte.

A les 13:30 h serà el moment del Variat de Ciència amb el físic i divulgador Adrià Garcia.

A les 13:45 h acabarem el programa amb el fotògraf de natura Francis de Andrés, que serà el protagonista del Preguntes

desconfinades d’aquesta setmana, un qüestionari informal i diferent sobre diversos temes vinculats amb l’activitat professional dels nostres convidats.

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox.