BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Dia+de+l%26apos%3BONCE

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Dia de l’ONCE

El programa comença a les 11.05 h amb una tertúlia amb usuaris i instructors de cans guia de la Fundación ONCE Perro Guia.

A les 11.35 h hi haurà una altra tertúlia, en aquest cas per tractar la vinculació entre ceguesa i cervell. Participaran Alex Gálvez-Pol, investigador del grup Evocog i professor del departament de Psicologia a la UIB; Victòria Campins, de l’associació Obertament; i els socis de l’ONCE Àngel Urraca i Manuel Serrano.

A les 12.05 h els membres del projecte d’inclusió social As de Guia seran els protagonistes d’alguns dels tallers de mobilitat, olfacte, tacte i gust ubicats a la plaça Espanya de Palma.

A les 12.20 h el programa entrevista una venedora de cupons de l’ONCE, Maria Dolores Piqueras.

A les 12.40 h tindrà lloc l’espai Cinetífics, en aquest cas dedicat a l’adaptació de pel·lícules i sèries de televisió per a persones invidents.

A les 13.05 h es parlarà de cuina sensitiva amb el cuiner Juan Antonio Fernández i l’afiliat a l’ONCE Juan José Villalonga. Seguidament l’espai d’humor l’Entrevista Impossible es dedicarà a les propietats dels aliments.

A les 13.45 h el programa conclou amb la visita a l’envelat d’IB3 Ràdio a la plaça Espanya de Palma de Maria del Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Balears, i del seu delegat territorial, Josep Vilaseca.

Aquest dissabte Balears fa Ciència, s’emetrà des de la Plaça Espanya de Palma amb motiu del Dia de l’ONCE, esdeveniment que aquest programa visita per onzena vegada de manera consecutiva.

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio, que s’emet cada dissabte, entre 11 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.