BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Dia+Internacional+de+la+Dona+i+la+Nina+en+la+Ci%C3%A8ncia

Dissabte a les 12h

BALEARS FA CIÈNCIA: Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència

Dirigit per Enric Culat, ‘Balears fa Ciència’ és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio. S’emet entre les 12 h i les 14 h.

A partir de les 12.25 h s’avancen al Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència amb una tertúlia amb representants de la Plataforma 11F Balears. Aquesta entitat té l’objectiu de promoure accions per reivindicar el paper de la dona en la ciència i la tecnologia, i fomentar vocacions científiques en les nines. Els acompanyaran Marina Sanz, portaveu de la Plataforma 11F Balears; Antònia Tugores, del col·lectiu DjangoGirls Mallorca; la lingüista Maria del Mar Vanrell, organitzadora del Cicle de Converses Pioneres a la UIB; i Luis Resines de Pelopantón, autor de l’exhibició El Mirador 11F amb els retrats de 16 científiques de Balears.

Altres continguts i seccions del programa d’aquest dissabte són: a les 12.10 h Històries Naturals, amb el biòleg Joan Mayol i l’escriptor Martí Domínguez; a les 13.05 h serà el torn d’Adrià Garcia amb Cinetífics; a les 13.30 h farem Safareig de Ciència, en aquesta ocasió amb Miquel Capó, màster en biotecnologia i doctorand en biologia de les plantes sobre la interacció herbívors i flora endèmica.

Finalment, a les 13.45 h serà el moment de l’Entrevista Impossible amb Xavier Canyelles, com sempre en clau d’humor.

‘Balears fa Ciència’ és present a les xarxes socials

Podeu sentir aquest programa ‘En Directe’ des de la web.

I a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

 

BalearsFaCiència