BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevista+a+Antonio+Mart%C3%ADnez+Ron

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista a Antonio Martínez Ron

El dissabte de matí a partir de les 11.00 h fins a les 14.00 h podeu gaudir del programa Balears Fa Ciència! El programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 ràdio.

Els continguts i horaris d’aquest programa seran els següents:

A les 11.10 h farem les connexions amb Menorca i Eivissa

A les 11.30 h es farà la secció ‘De Viatge’

Torna a començar la secció ‘Històries naturals’ dedicada al medi ambient amb l’escriptor Martí Domínguez i el biòleg Joan Mayol a les 12.05 h.

A les 12.20 h tindrem a Antonio Martínez Ron, divulgador científic que acaba de reeditar el llibre “¿Qué ven los astronautas cuando cierran los ojos?”. A més és un dels impulsors de la plataforma ‘Naukas‘, que inclou els principals blogs de divulgació dedicats a la ciència a Espanya i que es farà a Bilbao la setmana següent.

Ja a les 12.40 h el programa se centrarà a explicar com es desenvolupa la Trobada Fotogràfica per a la Conservació que organitza l’Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura aquest cap de setmana a Calvià.

Acabant el programa, es faran dues seccions més: primerament ‘Safareig de Ciència’ a les 13.30 h i la segona és ‘L’entrevista impossible’ que farem a les 13.45 h.

Enric Culat presenta i dirigeix aquest programa de ciència que s’emet els dissabtes migdia.

Podeu seguir el programa en directe  o sintonitzant IB3 Ràdio.