BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevista+a+Juan+Luis+Arsuaga+i+les+seccions+habituals

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista a Juan Luis Arsuaga i les seccions habituals

A partir de les 11.00 h i fins a les 14.00 h del dissabte podeu gaudir del programa de ciència d’IB3 Ràdio: Balears Fa Ciència. Per aquest dissabte els continguts més destacats seran els següents:

A les 11 repàs d’actualitat científica i temes importants del programa.

A les 12.20 h el programa entrevistarà el paleontòleg Juan Luis Arsuaga. És codirector de les excavacions als jaciments plistocens de la Serra d’Atapuerca a Burgos i director científic del Museu de l’Evolució Humana en aquesta ciutat. Aquesta setmana ha participat en el VII Congrés de Comunicació Social de la Ciència (CCSC19) organitzat per l’Associació Espanyola de Comunicació Científica.

Ja a les 12.40 h, seran als estudis d’IB3 Ràdio Aniol Esteban (Director de la Fundació Miralles) i Laura del Valle. Ella és investigadora a la Societat d’Història Natural de les Illes Balears (SHNIB) i membre del Grup de Ciències de la Terra de la UIB, que mostrava una cartografia unificada dels fons marins de les Illes Balears i el seu estat de conservació.

A més, podreu gaudir de les seccions habituals d’aquest programa: De Viatge, Històries naturals, Cinetífics, Safareig de Ciència i l’Entrevista Impossible.

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio, que s’emet cada dissabte, entre 11 i 14 hores. Balears fa Ciència, és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.

Podeu escoltar el programa en directe sintonitzant IB3 Ràdio o en directe des del web.