BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevista+a+Luis+Vald%C3%A9s+Santurio

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista a Luis Valdés Santurio

En el programa de ciència i medi ambient d’IB3 Ràdio d’aquest dissabte, a les 12:20h, entrevistarem Luis Valdés Santurio, professor de recerca de l’IEO del Centre Oceanogràfic de Santander i que aquesta setmana s’ha desplaçat fins a Palma per obrir un nou cicle del LINCC-UIB amb la conferència «Benvinguts a l’Antropocè: la gran acceleració, el límit dels recursos del planeta i altres línies vermelles».

Luis Valdés Santurio va ser cap de la Secció de Ciències Oceàniques de la Comissió Oceanogràfica Intergovernamental de la UNESCO i és considerat una eminència mundial en ciències marines i en l’impuls de polítiques en favor de la ciència i la sostenibilitat. Amb ell també valorarem la cimera sobre clima que s’ha celebrat aquesta setmana a Nova York.

A les 12:40h rebrem un grup d’alumnes i professors del grup de recerca en Zoologia Aplicada a la UIB que han detectat, per primera vegada a Mallorca, el cuc pulmonar de la rata. Al llarg de programa també tractarem alguns dels temes que aquesta setmana s’han presentat a Mallorca, Menorca i Eivissa amb motiu de la Nit Europea de la Recerca.

De Viatge, Històries Naturals, Científics, Safareig de Ciència i l’Entrevista Impossible seran algunes de les seccions habituals del programa d’aquest dissabte.

Dirigit per Enric Culat, Balears fa ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio, que cada dissabte, entre 11 i 14 hores, t’acosta aquests tipus de continguts, amb una combinació de rigor i entreteniment; presència continuada a les xarxes socials; i participació dels oients a través dels concursos. Balears fa ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.

Balears fa ciència