BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevista+amb+Al%C3%ADcia+Sintes

Dissabte a les 12h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista amb Alícia Sintes

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio. Per aquest dissabte 18 de gener han preparat els següents continguts a partir de les 12.00 h:

A les 12.35 h entrevista amb Alícia Sintes, membre del grup de recerca de Física Gravitacional de la UIB, coordinadora del grup LIGO i professora titular en aquesta universitat en l’àrea de Física Teòrica. Amb ella coneixerem els detalls d’una nova detecció d’ones gravitacionals, la segona en forma de sistema binari d’estels de neutrons. Sabrem de quina manera aquest descobriment pot obrir una finestra per comprendre coses que encara no entenen de l’astronomia.

Altres continguts del programa d’aquest dissabte són: a les 12.10 h posem en marxa una nova secció: Un drac al garatge amb Alberto Fernández, divulgador de ciència i viatger; i a les 12.20 h Ciència de Sofà amb Jordi Pereyra, que ens presentarà el seu nou llibre “Respuestas sorprendentes a preguntas cotidianas”.

Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència, és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox.

Aquest programa es pot sentir a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca 106.8, Menorca 88.6, Eivissa i Formentera 93.7.

A més d’escoltar-lo ‘En Directe’ des de la pàgina web d’ib3.org. 

I, per tornar a escoltar aquest programa, podeu fer-ho ‘A la carta’ a BalearsFaCiència