BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevista+amb+el+qu%C3%ADmic+i+divulgador+Jos%C3%A9+Manuel+L%C3%B3pez+Nicol%C3%A1s

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista amb el químic i divulgador José Manuel López Nicolás

El programa de ciència i medi ambient d’IB3 Radio comença aquest dissabte a les 11h la seva 16ª temporada i entrevista elquímic i divulgador José Manuel López Nicolás, autor del llibre d’èxit“Vamos a contar mentiràs” i que és a punt de publicar el seu darrer treball: “Un científico en el supermercado”. López Nicolás és autor del blog Scientia, professor del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Murcia i el proper dilluns  serà al campus de la UIB participant en els actes de commemoració de l’Any internacional de la Taula Periòdica a les Balears.

A més, Balears fa Ciència tractarà altres temes, com una nova campanya de prevenció del mosquit Tigre, amb el professor de zoologia de la UIB Miguel Angel Miranda. El programa a més reprendrà la secció “Deviatge”, en aquesta ocasió amb el fotògraf de natura Francis de Andrés; i posarà en marxa una secció de ciència ciutadana,“As de guia”, que pretén fomentar l’interès per les ciències marines entre els joves en risc d’exclusió social;així com unnou espai sobre l’actualitat científica que s’esdevé setmanalment a Eivissa i a Menorca.

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio, que cada dissabte, entre 11 i 14 hores, t’acosta aquests tipus de continguts, amb una combinació de rigor i entreteniment; presència continuada a les xarxes socials; i participació dels oients a través dels concursos.Al programa hi col·laboren habitualment, entre d’altres persones, el biòleg i il·lustrador Xavier Canyelles i el físic i youtuber Adrià Garcia. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.

Balears fa ciència