BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevista+amb+Jos%C3%A9+Luis+Crespo%2C+creador+de+Quantum+Fracture

Dissabte a les 12h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista amb José Luis Crespo, creador de Quantum Fracture

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio. Per a l’edició de dissabte faran els següents continguts:

A les 13:20h, entrevista a José Luis Crespo, físic i fundador de Quantum Fracture, un canal de YouTube que tracta d’explicar de la manera més comprensible qüestions sobre la física (de l’univers, quàntica, relativitat, desmuntant mites…). Amb dos milions de seguidors a Internet i més de cent milions de visualitzacions, José Luis Crespo és el divulgador científic espanyol més seguit a YouTube. El dia 5 de març serà a Palma per parlar de la segona llei de la termodinàmica i l’entropia de l’Univers, en la primera de les tres conferències previstes del cicle “Navegando por la complejidad del siglo XXI” que organitza l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) al CaixaForum Palma. 

Altres continguts del programa de dissabte són: a les 12:10h Un drac al garatge amb Alberto Fernández; a les 12:20h Ciència de Sofà amb Jordi Pereyra; a les 12.35h coneixerem alguns dels protagonistes del I Concurs de Divulgació Científica de la UIB, amb la presència de l’equip guanyador i del vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés; a les 13:05h serà el torn d’Adrià Garcia amb Cinetífics; a les 13:35h farem Safareig de Ciència, en aquesta ocasió amb Pep Marcús, president del Club Newton de Mallorca i membre de l’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai (IMCE) que dissabte matí participarà a Eivissa a la II Segona Trobada Balear d’Associacions d’Astronomia; i a les 13:45h l’Entrevista Impossible amb Xavier Canyelles, com sempre en clau d’humor.    

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox. 

Aquest programa el podeu seguir en directe als dials Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7 i també ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org

Balears Fa Ciència