BALEARS FA CIÈNCIA
Entrevista amb Llorenç Huguet, rector en funcions de la UIB

Dissabte a les 12.00

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

A les 12.40h entrevistem Llorenç Huguet, rector en funcions de la UIB després de les eleccions celebrades el passat dijous al campus, a qui demanarem faci un balanç de gestió envers la política científica d’aquesta institució universitària. També tractarem de saber els seus plans de futur vinculats a la docència i la investigació.

Altres continguts del programa són: a les 12.05 h Històries Naturals amb l’escriptor i naturalista Martí Domínguez i el biòleg Joan Mayol. Amb ells parlarem de diversos temes relacionats amb el Dia Internacional de la Biodiversitat que té lloc aquest dissabte.

Tot seguit, a les 12:25 h contactarem amb Miquel Capó, investigador del Laboratori de Botànica de la UIB i un dels coordinadors de la I Biomarató a les Balears que s’està celebrant aquesta setmana, entre els dies 21 i 23.

A les 13:05 h farem l’espai Ecocriminologia amb l’eivissenc Esteban Morelle, investigador a la UIB al Laboratori Interdisciplinari de Canvi Climàtic (LINCC) especialitzat en dret ambiental i sostenibilitat. A les 13.25 h reprenem la secció Mirant el cel amb el president del Club Newton de Mallorca, Pep Marcús. Finalment, a les 13.45 h serà el moment del Variat de Ciència, amb el físic i divulgador Adrià Garcia.

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.