BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevista+amb+l%E2%80%99ocean%C3%B2graf+Carlos+Duarte

Dissabte a les 12h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevista amb l’oceanògraf Carlos Duarte

Dissabte 25 d’abril a les 12h

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

A partir de les 12:20h continuem amb la secció #Ciènciadesdecasa en la seva sisena setmana i en primer lloc anirem fins Aràbia Saudita per contactar amb Carlos Duarte, oceanògraf  i director del Centre d’Investigació del Mar Roig ubicat en aquest país de l’Oient Mitjà. Actualment lidera un grup de recerca integrat per data scientists, matemàtics i estadístics de la Universitat de Ciència i Tecnologia Rei Abdul·là a Yeda (Aràbia Saudita) en col·laboració amb el projecte global ‘COVID Compass’.

Tot seguit xerrarem amb Joan Miquel Matas, director del Clúster de l’Industria Química de Balears (IQliQ); amb Pep Marcús, president del Club Newton de Mallorca; amb Joan Serra Busquets, expert en gnomònica; i amb Daniel Ruiz, president de la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX) que poc abans de les 13h ens plantejarà un nou “problema” de matemàtiques.

Altres continguts del programa d’aquest dissabte són: a les 12:05h Un drac al garatge amb el divulgador Alberto Fernández; a partir de les 13:30 h parlem amb el físic i divulgador Adrià Garcia i també amb el creador del canal ‘Huele a Química’ Pedro Juan Llabrés. Finalment, a les 13:45h acabarem el programa amb un nou capítol de l’’Infodèmia’ del coronavirus aquest cop amb Óscar Menéndez, divulgador i comunicador científic i organitzador de l’esdeveniment ‘Ciencia en Redes’ que es farà de manera digital els propers dies 29 i 30 d’abril amb el suport de l’Associació Espanyola de Comunicació Científica.

Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència, és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox.

Podeu sentir el programaen línia a En Directe.