BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Entrevistes+amb+els+responsables+de+l%26apos%3BAssociaci%C3%B3+de+Vacunologia+i+de+la+Societat+d%26apos%3BEpidemiologia

Dissabte a les 12h

BALEARS FA CIÈNCIA: Entrevistes amb els responsables de l’Associació de Vacunologia i de la Societat d’Epidemiologia

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

Som a la cinquena onada de la pandèmia del coronavirus i amb una incidència acumulada molt elevada a tota Espanya, però ens hem parat a pensar quin seria l’escenari actual si no tinguéssim les persones més vulnerables ja vacunades? D’altra banda, comptem amb un sistema de vigilància prou sòlid i eficaç per detectar i fer front a possibles noves amenaces sanitàries i futures pandèmies o epidèmies? En parlarem dissabte a partir de les 12:25h primer amb Amós García, president de l’Associació Espanyola de Vacunologia; i després amb Elena Vanessa Martínez, presidenta de la Societat Espanyola d’Epidemiologia.

Altres continguts del programa són: a les 12:10 h Històries Naturals amb l’escriptor i naturalista Martí Domínguez i el biòleg Joan Mayol.

A les 13:05 h Dades COVID amb el matemàtic Daniel Ruiz que, com sempre, farà una interpretació estadística de les dades més recents de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2.

A les 13:15 h reprenem la secció Mirant el cel amb el president del Club Newton de Mallorca, Pep Marcús, que ens parlarà d’un tema de molta actualitat: el turisme espacial. Finalment, a les 13:45 h serà el moment del Variat de Ciència, amb el físic i divulgador Adrià Garcia.

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.