BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Gala+especial+per+commemorar+els+10+anys+a+IB3

Dissabte a les 17.00h

BALEARS FA CIÈNCIA: Gala especial per commemorar els 10 anys a IB3

IB3 Ràdio prepara una gala especial per commemorar els 10 anys de l’espai Balears Fa Ciència a IB3 (15 anys en total), que tindrà lloc aquest dissabte 1 de desembre al Teatre Principal de Palma.

El programa participa habitualment, amb ponències i comunicacions, en congressos científics, campus i tallers de comunicació de la ciència que s’organitzen arreu d’Espanya.

En aquesta gala especial es podran escoltar algunes entrevistes que han estat rellevants al llarg d’aquests anys. Es parlarà amb representants de centres de recerca que felicitaran el programa per aquest aniversari, i explicaran com han anat les VII Jornades de Medi Ambient que han tingut lloc aquesta setmana al campus de la UIB.

La gala de dissabte horabaixa se celebrarà al Teatre Principal i hi ha 100 entrades disponibles per la web i a taquilla, fins a quedar exhaurides. Aquest programa es podrà escoltar el dia 8 de desembre.

Les entrades es poden comprar a través de la  pàgina web del Teatre Principal de Palma o a taquilla, fins a quedar exhaurides.