BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Integraci%C3%B3%2C+Diversitat+i+Ci%C3%A8ncia

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Integració, Diversitat i Ciència

El programa dels dissabtes matí, d’11.00 h a 14.00 h, Balears Fa Ciència comptarà amb els següents continguts, convidats i temàtiques per aquest dissabte 21 de setembre:

A les 11.30 comptarem amb la secció ‘De viatge’.

Tot seguit es donaran a conèixer algunes iniciatives de caràcter científic que tenen com a característica comuna la lluita contra l’exclusió i el foment de la diversitat, sigui social, afectiva o sexual en el camp de la ciència.

Per això, comptarem amb les educadores de l’associació Noctiluca: ens presentaran el projecte “As de guia”. Un projecte que persegueix l’objectiu de fomentar l’interès per les ciències marines entre els joves en ris d’exclusió social a les Illes Balears.

També tindrem el testimoni dels responsables de PRISMA, l’Associació per a la diversitat afectiva-sexual i de gènere en Ciència, Tecnologia i Innovació.

Ja a les 12.40 h, Lana Vuli una Sciense Queen, que fa més de dos anys que fa espectacles científics, com el que va presentar al Campus Gutenberg celebrat aquesta setmana al CosmoCaixa Barcelona i que ha estat organitzat per UPF.

Com cada, es faran les dues altres seccions habituals de Balears Fa Ciència:
A les 13.05 h la secció anomenada Cinetífics‘ i a les 13.30 h ‘Safareig de Ciència’, que comptarà amb la presència de la il·lustradora i escriptora Aina Bonner.

 

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio. Es present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.

Podeu seguir-lo en directe sintonitzant IB3 Ràdio i també des del web https://ib3.org/directe?c=radio