BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+La+ci%C3%A8ncia+i+la+innovaci%C3%B3+arriben+a+IB3+Televisi%C3%B3

Diumenge a les 19.55

BALEARS FA CIÈNCIA: La ciència i la innovació arriben a IB3 Televisió

Un dels programes estrella que divulga la ciència des de fa anys a IB3 Ràdio arriba a la pantalla. A partir de diumenge 31 de desembre, estrenam Balears Fa Ciència a IB3 Televisió, un espai que compta amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

Investigadors, emprenedors i innovadors de tot tipus fan feina a Balears en allò que és una garantia per al nostre futur: la ciència i la innovació. Balears Fa Ciència mostra aquests homes i dones que construeixen, amb el seu esforç i creativitat, un teixit productiu desconegut per a la població.

Des de fa anys a la ràdio, amb Enric Culat com a presentador, i a partir d’ara també a televisió, amb Ana Payo i Adrián García al capdavant, Balears Fa Ciència acosta al ciutadà el món de l’astrofísica, l’oceanografia, la biomedicina, la botànica, la geologia, les noves tecnologies, l’energia i la zoologia, entre d’altres, amb humor i amb un llenguatge proper.

D’aquesta manera, Balears Fa Ciència, igual que el programa Els Entusiastes, es converteix en un programa més que sumam a IB3 a la nostra estratègia de continguts transmèdia.

Balears Fa Ciència s’estrena diumenge 31 de desembre a les  19.55 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: a Twitter @BalearsFCiencia i a facebook.com/balearsfaciencia amb l’etiqueta #BalearsFaCiènciaIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.