BALEARS FA CIÈNCIA
La Cimera del Clima de Madrid COP25

Dissabte a les 11h

‘Balears Fa Ciència’ és el programa dirigit per Enric Culat que podeu escoltar tots els dissabtes d’11.00 h a 14.00 h a IB3 Ràdio. Alguns dels continguts d’aquesta setmana són:

Dissabte a les 12:20h coneixeran les claus de la Cimera del clima de Madrid COP25 que comença el proper dilluns organitzada per l’ONU amb l’objectiu fonamental d’ultimar les regles necessàries per implementar l’Acord de París el 2020, any en què acaba la vigència del Protocol de Kyoto. En parlaran amb el director del Laboratori Interdisciplinari del Canvi Climàtic de la UIB, Damià Gomis.

Un poc més tard, a les 12:40 h, faran balanç de la reunió de la Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina Atlàntica (ICCAT) que ha conclòs aquesta setmana a Palma. Ho explicarà Xisco Alemany, coordinador del programa de recerca sobre la tonyina vermella per a tot l’Atlàntic (GBYP).

Altres continguts i seccions del programa de dissabte són a les 11:15h ‘Ciència de Sofà’ amb Jordi Pereyra; a les 11:35h ‘De Viatge’, aquest cop amb Yaiza Santana, que acaba de tornar de laOcean Mapping Expedition’ al voltant del món; a les 12:05h ‘As de Guia’ amb el col·lectiu Noctiluca; a les 13:05h ‘Cinetífics’ amb Adrià Garcia; a les 13:30h ‘Safareig de Ciència’, aquest cop amb la il·lustradora i ambientòloga Nívola Uyá que ens presentarà el seu darrer treball, el conte ‘Un baño de bosque’; i a les 13:45h l’’Entrevista Impossible’, en clau d’humor, amb Xavi Canyelles.

‘Balears fa Ciència’, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio. És present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.

Podeu seguir aquest programa en directe sintonitzant els dials d’IB3 Ràdio a partir de les 11.00 h: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També el podeu escoltar  ‘EnDirecte’ des de la web d’ib3.org.

I escoltar els programes ja emesos a BalearsFaCiència