BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+La+revista+Es+Busqueret+arriba+als+50+n%C3%BAmeros

Dissabte a les 12.00

BALEARS FA CIÈNCIA: La revista Es Busqueret arriba als 50 números

Dissabte a les 12h

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

Transcorreguts 21 anys des de la seva aparició, la revista de divulgació naturalística Es Busqueret del GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) ha arribat recentment als seus 50 números. En tot aquest temps, la revista ha experimentat una gran evolució, tant pel que fa als continguts com pel seu aspecte visual, amb la participació de molts col·laboradors procedents d’àmbits diversos. En parlarem dissabte a partir de les 12:25h amb el seu actual editor, Manolo Suárez; la il·lustradora científica Cati Artigues i la que va ser la primera editora de la revista, Vicky Heredero.

Altres continguts del programa són: a les 12:05 h farem Històries Naturals amb l’escriptor i naturalista Martí Domínguez i el biòleg Joan Mayol.

A les 13:05 h continuem amb la secció Dades COVID a la qual el matemàtic Daniel Ruiz, com sempre, farà una interpretació estadística de les dades més recents de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2.

A les 13:20 h entrevistem Marga Frontera, científica i assessora tècnica del Govern de les Illes Balears per a temes vinculats a la COVID-19, amb qui repassarem l’actualitat de la recerca per frenar el coronavirus.

Finalment, a les 13:45 h serà el moment del Variat de Ciència, amb el físic i divulgador Adrià Garcia, que ens farà una crítica de la pel·lícula “Cel de mitjanit” de George Clooney, estrenada recentment a la plataforma Netflix.

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.