BALEARS FA CIÈNCIA
L’eficiència en la gestió de l’aigua en el sector hoteler

Dissabte a les 12h

Cada dissabte a les 12.00 h podeu escoltar ‘Balears Fa Ciència’, el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que dirigeix Enric Culat.

En el programa d’aquest dissabte comptaran amb els següents continguts i convidats:

A partir de les 12:30h faran una tertúlia per debatre la qüestió de l’eficiència en la gestió de l’aigua i els plàstics en el sector hoteler. Els acompanyaran als estudis Maria Josep Aguiló, vicepresidenta executiva de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM); Joan Miquel Matas, director del Clúster de la Indústria Química de Balears (IQliQ); Gregori Bonet, director de l’Hotel Ca’n Bonico (Ses Salines) i Wolf Hanke, delegat de l’empresa WaterCryst a Mallorca.  

Altres continguts i seccions del programa d’aquest dissabte són: a les 12:10 h Un drac al garatge, amb Alberto Fernández, en aquesta ocasió per xerrar dels denominats ‘apoloescèptics’; a les 12:20h entrevista amb Aniol Esteban, director de la Fundació Marilles, per fer-nos un resum de l’Informe del Mar Balear que s’ha presentat aquesta setmana a Palma; a les 13:05 h serà el torn d’Adrià Garcia amb Cinetífics; a les 13:25h farem Safareig de Ciència, secció on aquest dissabte rebrem el biòleg Luis Núñez que ens parlarà de les espècies d’escarabats “perforadors” dels pins; i la investigadora de l’IMEDEA Ana Sanz, per saber els avenços científics per combatre la plaga del becut vermell.  

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox. 

El podeu seguir ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org i també als dials habituals d’IB3 Ràdio Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7. 

Balears Fa Ciència