BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Observant%C2%A0i+dibuixant+aus+des+de+casa

Dissabte a les 12h

BALEARS FA CIÈNCIA: Observant i dibuixant aus des de casa

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio.

A partir de les 13:05 h contactarem amb Cati Artigues, naturalista i il·lustradora científica; Álvaro Luna, biòleg i divulgador; i Luis Alberto Domínguez, naturalista i fotògraf de natura. Amb tots tres parlarem de l’observació d’aus des de les zones urbanes i de l’oportunitat que se’ns presenta aquests dies de confinament per poder-les dibuixar o fotografiar.

Altres continguts del programa d’aquest dissabte són: a les 12:10 h Un drac al garatge amb Alberto Fernández; a les 12:20 h Ciència de Sofà amb Jordi Pereyra; a les 12:30 h continuem la nova secció #Ciènciadesdecasa que vàrem posar en marxa la setmana passada per saber com afronten els científics i les científiques de Balears el seu dia a dia a causa del confinament motivat pel coronavirus. Aquest dissabte amb Magdalena Vicens, conservadora del Jardí Botànic de Sóller; Alícia Sintes, professora titular a la UIB en l’àrea de física teòrica i investigadora principal del grup de recerca de Física Gravitacional: Teoria i Observació; Pau de Vílchez, sotsdirector del Laboratori Interdisciplinari del Canvi Climàtic de la UIB (LINCC-UIB) i professor de Dret Públic a la UIB; i Maxi San Miguel, director de l’Institut de Física Interdisciplinari i Sistemes Complexos de la UIB (IFISC).

Abans d’acabar el programa, a les 13:45 h, entrevistarem Ignacio López-Goñi, microbiòleg i divulgador científic, amb qui analitzarem la divulgació científica sobre el COVID-19 que s’està fent en els mitjans de comunicació.

Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència, és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox.

Es pot sentir el programa ‘En Directe’ i també des de les sintonies Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7.

Balears Fa Ciència