BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Proves+de+rendiment+i+bretxa+de+g%C3%A8nere

Dissabte a les 11h

BALEARS FA CIÈNCIA: Proves de rendiment i bretxa de gènere

Un dissabte més a partir de les 11.00 h del matí podeu escoltar el programa d’IB3 Ràdio, Balears Fa Ciència. Pel programa de demà han preparat els següents continguts:

Un estudi de la UIB demostra que les dones tenen millor rendiment sostingut que els homes en les proves de coneixements de lectura i de ciències. Ho explicarà a les 12:20h l’autor d’aquest estudi, Pau Balart, del departament d’Economia de l’Empresa i membre del Laboratori de Ciència de la Decisió de la UIB, i Marisa Hidalgo, del departament d’Economia i Mètodes Quantitatius de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla.

El programa comptarà també amb la participació de Jordi Pereyra, autor del blog Ciència de sofà, a les 11:15h; Joan Rita, professor de Botànica de la UIB, a les 11:35h; el biòleg Joan Mayol i l’escriptor Martí Domínguez a la secció Histories Naturals a les 12:05h; Joaquim Tintoré, fins ara coordinador institucional del CSIC a Balears, a les 12:40h; i amb el geògraf Biel Sevilla i el naturalista Miguel McMinn a la secció Safareig de Ciència a les 13:30h, entre d’altres convidats.

Podeu seguir aquest programa en directe a les sintonies d’IB3 Ràdio:

Mallorca 106.8

Menorca 88.6

Eivissa i Formentera 93.7

També en directe des del web d’IB3.org

 

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio, que s’emet cada dissabte, entre 11 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook i Instagram.

 

Balears Fa Ciència