BALEARS FA CIÈNCIA
Tertúlia al voltant de la figura de Ramon Margalef

Dissabte a les 11h

El dissabte a partir de les 11.00 h podeu escoltar el programa Balears Fa Ciència, dirigit per Enric Culat. Els continguts que hi podreu trobar seran:

A partir de les 12.20 h retran homenatge a l’ecòleg Ramon Margalef en el centenari del seu naixement i sabrem quina va ser la seva relació amb Balears. Ens ho explicaran el biòleg Joan Mayol; el professor i investigador del departament de Geografia de la UIB i director de publicacions de la SHNB Guillem Pons; el biòleg Biel Moyà; el director del Departament de Biologia de la UIB José Castro; i Ramón Margalef Mir, fill de Ramon Margalef.

Altres continguts i seccions habituals del programa de dissabte seran: a les 11.05 h valorarem les conclusions de la cimera del clima de Madrid COP25 amb el sotsdirector del Laboratori Interdisciplinari del Canvi Climàtic de la UIB, Pau de Vilchez; a les 11.35 h anirem De Viatge, aquest cop amb la directora del Parc Nacional de Cabrera, Francesca López, per fer un balanç de la II Jornada de Recerca a Cabrera que s’ha desenvolupat aquesta setmana a Palma; a les 12.05 h As de Guia amb el col·lectiu Noctiluca; a les 13.05 h Científics amb Adrià Garcia; a les 13.30 h Safareig de Ciència, aquest cop amb Pedro Juan Llabrés, impulsor del canal Huele a Química; i a les 13.45 h l’Entrevista Impossible, en clau d’humor, amb Xavi Canyelles.

Dirigit per Enric Culat, Balears fa Ciència, és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio, que s’emet cada dissabte, entre les 11.00 h i les 14.00 h. Balears fa Ciència, és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox.

Podeu seguir aquest programa a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També   ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org.

I per recuperar els programes ja emesos a  BalearsFaCiència.