BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Tert%C3%BAlia+amb+alumnes+de+la+UIB

BALEARS FA CIÈNCIA
Tertúlia amb alumnes de la UIB

Dissabte a les 12.00h

Balears fa Ciència farà tertúlia amb tres alumnes de la UIB: David Oña, de Magisteri; Maria de la Vega, de Biologia; i Xavier López Obrador, de Física. Els tres s’han encarregat, al llarg de tota la temporada, de portar les xarxes socials de Balears fa Ciència i d’altres tasques vinculades a la producció executiva del programa els dissabtes al matí. Els demanarem que facin un balanç de la temporada i ens contin els seus plans de futur.

Altres continguts del programa són: Històries Naturals amb el biòleg Joan Mayol i l’escriptor Martí Domínguez; entrevista amb Joan Anton Català, escriptor i divulgador científic especialitzat en astronomia i astrofísica que dissabte horabaixa donarà una conferència titulada La fascinació per mart organitzada pel Club Newton de Mallorca.

Recuperem l’espai Gastrociència amb Juan Antonio Fernández, professor de cuina de l´IES Colom Casasnovas de Sóller, que ens parlarà de la cuina formenterenca, entre la tradició i la innovació.

Just després arriba l’hora de Cinetífics amb el físic i divulgador Adrià Garcia. Concloem el programa amb l’Infodèmia del coronavirus, en aquesta ocasió amb Marta Finestres, una jove ‘tuitaire’ que ha guanyat el Concurs de microrelats en fil del projecte Llibres TIC -impulsat des de la Direcció General d’Innovació de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius i la Fundació BIT– en la categoria del relat amb més tuits, amb un escrit sobre la realitat virtual. En aquesta secció també hi participarà Bel Llodrà, coordinadora de l’àrea de cibersocietat de la Fundació BIT.

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes entre 12 i 14 hores.