BALEARS+FA+CI%C3%88NCIA%3A+Tert%C3%BAlia+amb+els+guanyadors+del+XIII+Memorial+Climent+Picornell

BALEARS FA CIÈNCIA
Tertúlia amb els guanyadors del XIII Memorial Climent Picornell

Dissabte a les 12h

Els guanyadors del XIII Memorial Climent Picornell, el concurs més important de fotografia de natura que es fa a les nostres illes i que recentment ha lliurat els seus premis, centrarà part del programa d’aquesta setmana. A partir de les 12:25h, els seus guanyadors participaran en una tertúlia on ens ho explicaran tot sobre les seves fotografies, el lliurament dels premis i l’exposició d’aquest Memorial que restarà oberta unes setmanes al Centre de Cultura Sa Nostra al carrer de la Concepció de Palma.

Els participants en aquest certamen formen part de l’AFONIB, l’Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears.

Altres continguts del programa d’aquest dissabte són: a les 12:10h Histories Naturals amb el biòleg Joan Mayol i l’escriptor Martí Domínguez; a les 13:05h serà el torn d’Adrià Garcia amb Cinetífics; a les 13:30h farem Safareig de Ciència en aquesta ocasió amb Josep Lluis Pol i Susanna Morell de la Societat Balear de Matemàtiques. Finalment, a les 13:45h serà el moment de l’Entrevista Impossible amb Xavier Canyelles, com sempre en clau d’humor.

Dirigit per Enric Cula, Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emet els dissabtes, entre 12 i 14 hores. Balears fa Ciència és present a les xarxes socials mitjançant Twitter, Facebook, Instagram i Ivoox.

 

*Fotografia de natura amb els guanyadors del Memorial Climent Picornell