BALEARS PEL MÓN

El programa recull  els testimonis balears que van decidir fer la maleta por motius econòmics, professionals, familiars o, simplement, per un desig de conèixer món.

Dilluns a la nit

Divulgació


Pròximes difusions


Balears pel món recorre  el planeta per conèixer de primera mà  que ès el que més trobes a faltar quan vius a milers de quilòmetres de Balears. I es converteix  en una guia de viatges contada per les persones de les Illes que viuen a l'exterior.

Cada programa se centra  en una ciutat o paí­s, depenent del nombre de personatges que hi hagi a cada destí­. Amb una mitja de quatre o cinc protagonistes. Una vegada al destí­, l'equip entrevista els personatges en distints emplaçaments (a la feina, a la llar, als ambients que freqüenten, als llocs emblemàtics de la ciutat). A l'entrevista coneixem al personatge, des de quan viu en aquest lloc i per què. A qué es dedica, com és la vida allà  on resideix. A través d'ell esbrinam més coses de la ciutat o el país on viu, els costums. I, és clar, tot el que enyora de les Illes, els records que guarda, si ès visitat amb freqüència, si té previst tornar prest a Balears, etc.

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL