PEP

Més programes a la carta

El brownie

20 01 2020

Pep rep una oferta per traspassar la farmàcia del seu pare Josep. El seu germà Toni i ell decideixen dir-li durant el dinar familiar que fan per celebrar l’aniversari d’en Josep, però quan el pare...

Informació general

“Pep” és la nova producció de ficció d'IB3 que s'estrenarà a principis del 2020. Amb aquesta sèrie, Toni Gomila torna a IB3 amb una ficció i no ho pot fer més ben acompanyat: amb Llum Barrera, que s'estrena a una sèrie d'IB3 i Miquel Gelabert. Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Carles Molinet, Caterina Adrover, Alba Brunet i Alex Martínez completen el repartiment. La banda sonora està firmada per Jaume Manresa. “Pep” és una sèrie d'IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Al web des de

2020

Estat

En emissió

Horari

Estrena dilluns 20 de gener a les 22:15 h

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

Dilluns
27/01/2020

22:15

NO M'HO HAS DIT Pep intenta assimilar com ha canviat la seva vida d’un dia per l’altre el seu pare està malalt, la seva dona l’ha deixat i s’haurà de fer càrrec de la farmàcia. Per altre banda una nova doctora arriba al poble i coneix a en Pep, però la seva trobada no és gens amigable. En Pep comença a treballar al negoci familiar tot i que se’n adona que no en té ni idea. Mentrestant, en Josep comença a tenir petits oblits que preocupen a en Pep. El seu germà Toni prepara les festes del poble, però el batle no sap que no actuarà el grup de sempre, sinó una artista internacional. Durant la revetlla en Pep descobrirà per quin motiu l’ha deixat na Joana Maria.

Sinopsis

En Pep té una família, formada per la seva dona Joana Maria, la seva filla Laura, el seu germà Toni i el seu pare Josep, el farmacèutic de tota la vida del poble on viuen. En Pep és un petit empresari d’èxit, massa centrat en la seva feina sense tenir en compte el que passa al seu voltant. Però un dia, en Pep descobrirà que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l’avantsala de l’Alzheimer, i la seva vida farà un gir de 180 graus.

Sèries i minisèries a IB3