BALEARS+SALVATGE%3A+Acariciant+la+sal

Dilluns a les 21.40

BALEARS SALVATGE: Acariciant la sal

En el capítol de dilluns ens trobarem en un espai aparentment inhòspit, que no sembla que pugui pertànyer a les Balears.

Però també hi ha llocs com aquest a les Illes, on trobarem una fauna i una vegetació adaptades a les dures condicions que ofereix aquest hàbitat, amb un clima extrem donades les seves característiques. El veí misteriós d’avui s’ha especialitzat a viure en ambients tan durs com el que coneixerem aquí, i no pot viure en altres llocs que no siguin zones humides.

Balears salvatge ens submergeix en un entretingut viatge pel nostre patrimoni natural més salvatge, mostrat per terra, mar i aire. A més, per primera vegada IB3 parlarà davall la mar des d’un espai diferent.

Un dels objectius de cada capítol serà trobar el veí misteriós del programa. Un programa que informa i dona a conèixer tot allò que no és fàcil veure quan sortim al camp. Un programa que vol descobrir als espectadors illencs, els valors de la natura balear.

Balears salvatge és una sèrie documental de producció pròpia presentada per Toni Escandell, que dona a conèixer els costums i la vida íntima de la fauna i flora salvatge de les Illes Balears, entre la qual es troben també els endemismes.  Una sèrie rodada per terra, mar i aire que visita diferents habitats de les illes i illots costaners de l’arxipèlag.

Balears salvatge s’emet dilluns a les 21.40 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #BalearsSalvatgeIB3. També ens podreu seguir a Twitter i Instagram al perfil @IB3, i a facebook.com/ib3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.