BALEARS SALVATGE
Aquest dilluns estrenam nova temporada

Dilluns 18 a les 21.40

Aquest dilluns, 18 de juny, IB3 Televisió estrena temporada del programa Balears salvatge. Un programa que va començar les emissions dia 3 de gener del 2010 i que ens ha acompanyat aquests anys mostrant les imatges més misterioses i impactants sobre la fauna i flora Balear.

Balears salvatge ens submergeix en un entretingut viatge pel nostre patrimoni natural més salvatge, mostrat per terra, mar i aire. A més, per primera vegada IB3 parlarà davall la mar des d’un espai diferent.

Un dels objectius de cada capítol serà trobar el veí misteriós del programa. Un programa que informa i dona a conèixer tot allò que no és fàcil veure quan sortim al camp. Un programa que vol descobrir als espectadors illencs, els valors de la natura balear.

“Mossegant l’arena” és el primer capítol on coneixerem el fabricant de l’arena de les nostres platges on als humans ens agrada nedar, i alguns dels animals que viuen a aquest espai pla d’aspecte desèrtic que ens recordarà als espais aparentment deshabitats que també hi ha a terra ferma i que no són altres que els deserts. A totes aquestes extensions d’arena no deshabitades de la mar, hi va haver vida abans que a la terra, i tots els racons tenen organismes especialitzats per viure-hi. Descobrirem les seves pròpies estratègies de defensa i és que al fons d’arena no hi ha on amagar-se, o almenys això és el que sembla.

Balears salvatge és una sèrie documental de producció pròpia presentada per Toni Escandell, que dona a conèixer els costums i la vida íntima de la fauna i flora salvatge de les Illes Balears, entre la qual es troben també els endemismes.  Una sèrie rodada per terra, mar i aire que visita diferents habitats de les illes i illots costaners de l’arxipèlag.

Balears salvatge s’estrena dilluns a les 21.40 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #BalearsSalvatgeIB3. També ens podreu seguir a Twitter i Instagram al perfil @IB3, i a facebook.com/ib3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos podeu descarregar i emprar als vostres llocs web i xarxes el vídeo de llançament, tant en català des de: https://we.tl/kGutg8J8vd i en castellà des de: https://we.tl/8FptMcrDQc

També estan disponibles al canal de YouTube d’IB3:

Català -> https://youtu.be/2mhnNL7iwQ4

Castellà -> https://youtu.be/lXi-vNJplqg

Comentaris:

(*) Camps obligatoris