BALEARS+SALVATGE%3A+%E2%80%98Color+p%C3%BArpura%E2%80%99

Dilluns a les 21.40

BALEARS SALVATGE: ‘Color púrpura’

Caminarem per un lloc idoni on els ocells aquàtics venen a passar l’hivern, l’Albufera de Mallorca, on descobrirem una comunitat d’habitants especialitzats a viure en aquests espais indispensables i plens de vida.

Els habitants que coneixerem són per exemple: la becassina, el rossinyol bord, la fotja, la fotja banyuda, alguns ànecs, etc.  Un lloc on totes poden descansar, bé sigui dins l’aigua o a fora. Un lloc on reposar forces per les aus migradores quan travessen la Mediterrània. I sobretot un lloc on reproduir-se.

Balears salvatge ens submergeix en un entretingut viatge pel nostre patrimoni natural més salvatge, mostrat per terra, mar i aire. A més, per primera vegada, IB3 parlarà davall la mar des d’un espai diferent.

Un dels objectius de cada capítol serà trobar el veí misteriós del programa. Un programa que informa i dona a conèixer tot allò que no és fàcil veure quan sortim al camp. Un programa que vol descobrir als espectadors illencs els valors de la natura balear.

Balears salvatge és una sèrie documental de producció pròpia presentada per Toni Escandell, que dona a conèixer els costums i la vida íntima de la fauna i flora salvatge de les Illes Balears, entre les quals es troben també els endemismes. Una sèrie rodada per terra, mar i aire que visita diferents hàbitats de les illes i illots costaners de l’arxipèlag.

Balears salvatge s’emet dilluns a les 21.40 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #BalearsSalvatgeIB3. També ens podeu seguir a Twitter i Instagram al perfil @IB3, i a facebook.com/ib3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.