BALEARS SALVATGE
L’or vivent

Dissabte a les 15.05

Avui ens submergim una altra vegada al fons de la mar balear, per descobrir alguns dels nostres béns més coneguts a les illes i sobre els quals contarem algunes històries ben curioses.

Són peixos típics de les roques i que viuen en els paisatges submergits a prop de s’Espardell reserva marina des Freus d’Eivissa i Formentera. Entre les moltes espècies de peixos que viuen aquí, avui veurem l’anfós, el sarg, l’escorball, la daurada, el déntol, la variada, la morena, la círvia i alguns altres, entre els quals es troba el personatge misteriós d’avui.

Balears salvatge ens submergeix en un entretingut viatge pel nostre patrimoni natural més salvatge, mostrat per terra, mar i aire. A més, per primera vegada IB3 parlarà davall la mar des d’un espai diferent. Nova temporada del programa que va començar les emissions dia 3 de gener del 2010 i que ens ha acompanyat aquests anys mostrant les imatges més misterioses i impactants sobre la fauna i flora Balear.

Un dels objectius de cada capítol serà trobar el veí misteriós del programa. Un programa que informa i dona a conèixer tot allò que no és fàcil veure quan sortim al camp. Un programa que vol descobrir als espectadors illencs, els valors de la natura balear.

Balears salvatge és una sèrie documental de producció pròpia presentada per Toni Escandell, que dona a conèixer els costums i la vida íntima de la fauna i flora salvatge de les Illes Balears, entre la qual es troben també els endemismes. Una sèrie rodada per terra, mar i aire que visita diferents habitats de les illes i illots costaners de l’arxipèlag.

Balears Salvatge s’emet cada dissabte a les 15.05 hores. Segueix l’etiqueta #BalearsSalvatgeIB3 i envia’ns els teus comentaris.