Balears+Salvatge%3A+Un+solitari

Dissabte a les 15.00

Balears Salvatge: Un solitari

Mestre passejam per la natura de les Illes Balears, donarem diverses pistes perquè intenteu descobrir el personatge misteriós d’aquest capítol titulat “Un solitari”.

Avui coneixerem a prop de la mar, on el vent i la sal no permeten la presència d’arbres. Allà viuen molts d’animalons com són l’ull de bou, el busqueret de capellet, etc. Aquests petits ocells s’alimenten d’insectes com l’aranya vídua, igual que ho fa el nostre veí misteriós d’avui. De qui parlam?

Balears salvatge ens submergeix en un entretingut viatge pel nostre patrimoni natural més salvatge, mostrat per terra, mar i aire. A més, per primera vegada IB3 parlarà davall la mar des d’un espai diferent. Nova temporada del programa que va començar les emissions dia 3 de gener del 2010 i que ens ha acompanyat aquests anys mostrant les imatges més misterioses i impactants sobre la fauna i flora Balear.

Un dels objectius de cada capítol serà trobar el veí misteriós del programa. Un programa que informa i dona a conèixer tot allò que no és fàcil veure quan sortim al camp. Un programa que vol descobrir als espectadors illencs, els valors de la natura balear.

Balears salvatge és una sèrie documental de producció pròpia presentada per Toni Escandell, que dona a conèixer els costums i la vida íntima de la fauna i flora salvatge de les Illes Balears, entre la qual es troben també els endemismes. Una sèrie rodada per terra, mar i aire que visita diferents habitats de les illes i illots costaners de l’arxipèlag.

Aquest programa s’emet cada dissabte a les 15 h. Segueix l’etiqueta #BalearsSalvatgeIB3 i envia’ns els teus comentaris.